Lezingen

VAN FOUTEN LEER JE MEER DAN VAN SUCCESSEN 

A wise person learns from their own mistakes,
a genius learns from somebody else his mistakes

Ondernemers in moeilijkheden stoppen vaak hun kop in het zand. Nog sterker, vaak weet een ondernemer niet eens dat hij in moeilijkheden zit. Aan de hand van 25 learnings weet je hoe gezond jouw onderneming is.

Mijn Lezing is anders dan andere. Het is altijd leuk naar succes verhalen te luisteren. Maar je leert nu eenmaal meer van fouten (het liefst van anderen) dan van succes. En dat is nog een stuk goedkoper ook. Succes is een opeenstapeling van fouten. Natuurlijk is het een zwaar onderwerp, maar wel een erg leerzaam onderwerp. 

Lezing: Succesvol ondernemen door mijn faillissement 

Het is een Lezing van de ondernemer voor de ondernemer.

Wil je meer succes hebben door te leren van mijn fouten? Leer van mijn Lezing: Succesvol ondernemen door mijn faillissement.

 • 25 praktische tips, van de ondernemer voor de ondernemer
 • Ontdek of jij al bedrijfsblind bent
 • Ontdek hoe jij snel signaleert dat jouw onderneming minder goed presteert
 • Ontdek hoe jij signaleert dat jouw onderneming in zwaar weer zit
 • Ontdek hoe jij faillissement kan voorkomen
 • Wat voor maatregelen kan jij treffen om door te starten
 • Weet wanneer jij hulp moet vragen en wie je hiervoor het best kunt inschakelen

Mijn ondernemersverhaal zullen ook jouw bedrijf, jouw relaties of jouw netwerkclub inspireren.

Voor wie:

 • Eigen ondernemers
 • MKB-ers
 • CEO’s, CFO’s, COO’s
 • Directeuren
 • Netwerk organisaties
 • Business Clubs

Interesse? Neem voor een vrijblijvende afspraak contact op met mij. Bel me op 0653125150, stuur me een email of vul onderstaand formulier in en verzend deze. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

 

De review van Jan de Hoop (RTL-Nieuws) over mijn Masterclass:

“Ik heb Ronald Gans als een toffe kerel leren kennen. Hij is een door de wol geverfde ondernemer met het hart op de juiste plaats. Op een open en eerlijke manier vertelt hij over zijn faillissement en hoe dat aan jouw succes kan bijdragen. Geniet van zijn prachtige anekdotes en leer van zijn wijze lessen.”
 
Een van de commentaren op mijn recente Masterclass bij Meerbusiness wil ik je ook niet onthouden:
 
“Ronald… het was zeker boeiend en helpt aan een stukje bewustwording… dit “topic” speelt vaak achter gesloten deuren… terwijl het al sinds jaar- en dag zo’n grote impact heeft op vele ondernemers en hun naaste omgeving. Wens jouw in ieder geval veel succes met het boek en je verhaal… dat je vele podium mag hebben!”
 

En deze van een deelnemer NCD, Nederlandse Vereniging voor Commissarissen en Directeuren:

Dank voor je openhartige, pakkende verhaal. Wijze lessen uit de soms harde praktijk”

 

Heb je mijn podcast al beluisterd? Luister hem hier.  
Luistertip: onderweg in de auto (38 minuten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *