DE VIP DAG

Wil je in 1 dag een boost voor je onderneming en wil je weten hoe je onderneming ervoor staat, boek dan een VIP dag: Hoe gezond is jouw onderneming

VIP dag: Hoe gezond is jouw onderneming?

De VIP dag is een dagprogramma waarin de echte ondernemer in 1 dag leert hoe gezond zijn onderneming is. Je leert in 1 dag vroegtijdig signalen te herkennen om (financiële) problemen te voorkomen en zelfs een mogelijk faillissement? Natuurlijk is het nog niet zover, maar voorkomen is altijd beter dan genezen. En als er iets sluimert, kan je beter te vroeg zijn dan te laat.

Op de VIP dag zal ik je persoonlijk 1 op 1 begeleiden om zelf deze signalen te leren herkennen en zullen wij stap voor stap je onderneming op verschillende aspecten beoordelen. Het is van belang dat je je goed voorbereid op deze dag en ik verwacht volledige openheid van zaken wat betreft jaarcijfers, businessplan, marketing plan, personeelsbezetting, issues en meer.

Het resultaat van deze dag is dat jij weet hoe gezond je onderneming is, waar je direct actie op moet ondernemen en op welke punten je moet letten in de toekomst. Het is een wake-up call voor elke ondernemer en zet elke ondernemer aan het denken. Ik houd je als het ware een spiegel voor. Voor elke ondernemer goed om eens een check-up te doen voor je onderneming, ook als je een winstgevende onderneming hebt.

Deze VIP dag kunnen wij op korte termijn plannen op een verrassende inspirerende locatie in Amsterdam. Uiteraard zal ik deze dag verzorgen inclusief een heerlijke lunch.

Neem direct contact met mij op voor meer informatie.

Interesse? Neem voor een vrijblijvende afspraak contact op met mij. Bel me op 0653125150 of stuur me een email. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

Ik raad je sowieso aan om mijn GRATIS Case Study te volgen, klik op onderstaande button.