CONTACT

De ondernemer voor de ondernemer.

Neem voor een vrijblijvende afspraak contact op met mij. Bel me op 0653125150 of stuur me een email.

Weet je al waar je interesse naar uitgaat? Vul dan onderstaand formulier in en verzend deze. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

 

 

Ronald Gans (1957) is geboren en getogen in Amsterdam en opgegroeid in Buitenveldert, Amstelveen. Op de Zuidas heeft hij vroeger getennist en gevoetbald en kent hier elke steen. Hij is een echte familieman, 40 jaar getrouwd (met dezelfde vrouw), trotse vader van 3 dochters en opa van 4 kleinkinderen. Ronald komt uit een ondernemers gezin. Ronald heeft meer dan 40 jaar ervaring in retail en mode. Hij heeft veelal eigen ondernemingen gehad, maar ook in loondienst en op interim basis gewerkt. Hij is een ondernemer pur sang. 

Als ondernemer heeft hij vele ups, maar ook vele  downs gekend. Graag wil hij zijn downs met u delen zodat elke ondernemer of geïnteresseerde daar zijn lering uit kan trekken. Met zijn brede ondernemingservaring wil hij als speaker zijn fuckups presenteren in de vorm van een masterclass of workshop, als schrijver heeft hij het boek ‘Had ik maar naar mijn vrouw geluisterd’ vlak na zijn faillissement geschreven en gaat hij deze via zijn site en bol.com verkopen. Bovendien is zijn kennis in te huren als troubleshooter of interim-manager. Als ondernemer is Ronald van alle markten thuis..