Wie ben ik?

De Retail Consultant voor Echte Ondernemers!

Ik, Ronald Gans (1957), ben geboren en getogen in Amsterdam en opgegroeid in Buitenveldert, Amstelveen. Op de Zuidas heb ik vroeger getennist en gevoetbald en ken hier elke steen. Ik ben een echte familieman, 40 jaar getrouwd (met dezelfde vrouw), trotse vader van 3 dochters en opa van 4 kleinkinderen. Ik kom uit een ondernemers gezin en heb meer dan 40 jaar ervaring in retail en mode. Ik heb veelal eigen ondernemingen gehad, maar ook in loondienst en op interim basis gewerkt. Een paar voorbeelden zijn fransisnemer van DKNY, GAKO Fashio­­­­n, Oilily en Hans Textiel. Ik ben een ondernemer pur sang. 

Niet alleen heb ik veel ervaring met fysieke winkels, maar ben ik al sinds 1995 toen je nog moest inbellen naar je provider om online te komen, als ondernemer bezig met internet. In 1995 heb ik als de eerste online kunst geveild op www.veiling.com. Recent heb ik met The TailorMates een pakkenconfigurator online ontwikkeld, de personal app en de website was een afspraken machine voor onze klanten.

Als ondernemer heb ik vele ups, maar ook vele  downs gekend. Graag wil ik mijn brede ondernemingservaring in retail & online delen zodat elke ondernemer of geïnteresseerde daar zijn lering uit kan trekken.

Ik zie mijzelf dus ook als: De Retail Consultant voor Echte Ondernemers!

Hoe zou het dan voor je zijn als je een consultant kan raadplegen, die je helpt de juiste keuzes te maken en alle alternatieven op een rijtje te krijgen. ie de plannen helpt uit te voeren en die alles al heeft meegemaakt? Pieken en dalen, successen en fouten, het opzetten en runnen van winkels en concepten tot faillissementen, geluk en verdriet, veel geld verdienen en geld moeten lenen om de boodschappen te kunnen doen? Een consultant die weet hoe een ondernemer denkt en voelt. Een consultant die ook met zijn poten in de modder heeft gestaan. Een consultant die alle knepen van het retail vak kent: strategie, marketing, sales, online, verhuurder/huurders problematiek, positionering en alle operationele zaken. Een consultant die ervaring heeft op het gebied van investeerders zoeken, crowdfunding, het sluiten van een crediteuren akkoord. Een consultant die alles al weet van die nieuwe faillissementswet die in aantocht is.  Kortom, een consultant die als ras ondernemer beide kanten van de medaille heeft meegemaakt en weet hoe dit voelt.

Wil je nog meer over mij weten? Volg mij via mijn linkedin profiel!

Of neem voor een vrijblijvende afspraak contact op met mij. Bel me op 0653125150 of stuur me een email. 

Ik raad je sowieso aan om mijn GRATIS Casy Study te volgen via onderstaande link: