Bestel de Succes Scan

Meet online hoe gezond je bedrijf is?

Succes is net een ijsberg. Aan de oppervlakte zie je een relatief klein gedeelte van de ijsberg. Aan de onderkant broeit er van alles en dit is niet zichtbaar. Aan de bovenkant lijkt alles een succes te zijn. Hoe vaak ik niet te horen heb gekregen dat mensen mijn faillissement niet zagen aankomen…het leek zo goed te gaan…niet dus! Aan de onderkant, die onzichtbaar is, kan je niet zien hoe groot de investering is, hoe groot de risico’s zijn, welke kosten er zijn, of er juridische procedures lopen, hoeveel personeel er ziek is, hoe groot de schulden zijn, welke inspanningen allemaal geleverd moeten worden en of er überhaupt wel geld verdiend wordt.

De Succes Scan: waarom?

Of jouw onderneming nu goed of slecht loopt, het is altijd goed om jouw bedrijf periodiek onder de loep te nemen. Doe dit regelmatig, dan voorkom je problemen, blijf je kansen zien en blijf je innovatief. Ik heb meer dan 40 jaar ervaring als ondernemer. Ik wil jou als ondernemer graag helpen. Ik ben geen jurist, ik ben geen accountant. Ik spreek de taal van de ondernemer en begrijp deze als geen ander. Ik heb zelf successen gekend, maar ook faillissementen meegemaakt. Ik weet hoe het voelt en weet hoe moeilijk het is hierover met een vertrouwd iemand over te praten. Ik kan je 1 advies geven: doe het, ook als je bedrijf goed loopt. Voor alles is een oplossing en ik heb ze allemaal al meegemaakt.

De Succes Scan: Nu voor slechts €47,- 

Onlangs ben ik gestart met een online product, De Succes Scan, om te meten hoe gezond een onderneming is? Dit is een meetmethode met een bepaalde weging per vraag, zodat iedereen snel, of een onderneming nu in moeilijkheden zit of niet, aan de hand van een formulier de temperatuur van je onderneming kan meten. Voordat ik dit programma op grote schaal ga aanbieden wil ik het eerst testen met een klein groepje deelnemers. Hiervoor zoek ik nog 14 mensen die mee willen doen met dit jaar als testgroep. De investering voor dit jaarprogramma zal 197 euro worden maar voor deze testgroep slechts 47 euro – puur om de kosten te dekken.

Vragenlijst

Aan de hand van een vragenlijst, die uiteraard zeer vertrouwelijk behandeld zal worden, maak ik een quick scan van je onderneming. De vragen gaan over je organisatie, je financiële huishouding en organisatie, je sales-en marketingactiviteiten, je personeel en een aantal algemene vragen. Als je alle gegevens bij de hand heb (dit vergt voorbereiding, maar je kan tussentijds de vragenlijst “saven”), dan ben je ca 15 minuten bezig. Na het verzenden van de vragenlijst ontvang je van mij een bevestiging dat ik de vragenlijst heb ontvangen met het ingevulde vragenformulier.

Feedback binnen 48 uur

Binnen 48 uur zal ik je feedback geven over de temperatuur van je onderneming en hoe je verder succesvol stappen kan ondernemen. Je kan van mij een aantal actiepunten verwachten aan de hand van de situatie van je onderneming. Wat je zwakke punten zijn en wat je sterke punten zijn. In een telefonisch gesprek zal ik dan de feedback geven waar je aan moet werken.

Voor wie: elke ondernemer

Voor elke ondernemer, groot, midden of klein. Voor de ondernemer in moeilijkheden, zwaar weer, of kerngezond. Weet in 15 minuten hoe je onderneming ervoor staat, voor slechts € 47,-ex btw. Een investering die zich altijd terug verdient en veel ellende kan voorkomen.

Na het invullen van je gegevens en betaling kan je online de Succes Scan doen. De ingevulde gegevens ontvang je per mail.