TROUBLESHOOTER

Als ondernemer heb ik een flink aantal branden moeten blussen en een aantal crisissituaties doorstaan. Ik ben regelmatig in financieringsproblemen gekomen en ook heb ik een mijn laatste onderneming The TailorMates, die ik met een grote droom had opgezet, failliet moeten laten verklaren. Gedurende de laatste vijf jaren heb ik vele stormen doorstaan en uiteindelijke moeten capituleren. Een kleine opsomming van zwaar weer situaties: investeerder zoeken om groei te realiseren,  crediteuren akkoord bereiken om door te kunnen starten, crowdfunding om online investeringen te kunnen doen, last minute een lening afsluiten waarvoor ik persoonlijk garant stond, een overname die geblokkeerd werd door een zieke werknemer, een bevriende collega die uiteindelijk mijn vijand bleek te zijn en een dolk in mijn rug stak en uiteraard de afwikkeling van het faillissement zelf. Ik kan u als ondernemer beter helpen dan wie dan ook om deze golven te door staan. Bel me op en ik maak graag een afspraak voor een vrijblijvend eerste consult of stuur een email. 

Een advies: doe het snel en op tijd. Dan hebben we de meeste mogelijkheden het tij te keren.